Een van de meest interessante functies die in Hitman III zijn geïntroduceerd, is de mogelijkheid om het spel in virtual reality te spelen. Zoals gepromoot in de aanloop naar de lancering, kunnen spelers die de game op PlayStation-consoles oppikken, de PlayStation VR-headset gebruiken om in de schoenen van Agent 47 te stappen en hands-on te gaan, waarbij ze doelen met hun vuisten en glasvezel uitschakelen. draad. Hoewel de code in de pc-versie van de game suggereert dat er mogelijk andere versies van Hitman VR in de maak zijn, is deze momenteel exclusief voor de PlayStation 4 en 5. Velen vragen zich misschien af hoe de game werkt in virtual reality, en hoe ze er op alle apparaten toegang toe hebben. Vooral op PS 5 is het proces een beetje verwarrend.Daarom gaan we de instructies voor alle platforms in deze handleiding doornemen en enkele tips geven om je te helpen slagen wanneer je Hitman-missies in virtual reality op je neemt.

hitman 3 Hoe speel je Hitman VR op PS4?

Hitman VR spelen op PS4 is heel eenvoudig, zolang je maar alle onderdelen hebt. Het enige wat je nodig hebt, is een PS4, een DualShock 4-controller en een PSVR-headset, die apart wordt verkocht. Dan hoef je alleen maar Hitman III te kopen en te downloaden, alle benodigde kabels aan te sluiten, het VR-signaal door de meegeleverde doos te leiden en de PS Camera bovenop je tv te plaatsen, binnen het bereik van de headset. Druk op het startscherm van de PS4 op de aan / uit-knop op je PSVR-headset om deze in te schakelen en laad de game met de plastic kap erop. Je weet dat je het goed hebt gedaan, want je zou het ronde laadscherm in de headset moeten krijgen wanneer je het spel opstart, en het hoofdmenu ziet er 3D uit. Vanaf dat punt ben je klaar en zou je snel in de tutorial moeten worden getrokken.

Hoe speel je Hitman VR op PS5?

Als je het geluk hebt een PS5 te hebben, is het iets minder eenvoudig. Allereerst heb je een PlayStation VR-headset nodig met de PS Camera en een DualShock 4 Controller, omdat de PS5 DualSense niet werkt in Hitman VR. Maar voordat je alles kunt instellen, moet je de PlayStation Camera-adapter voor PS5 bestellen via deze handige website. Zodra dat arriveert, kun je de PSVR zoals normaal instellen door de adapter te gebruiken om de PS Camera op de PS 5 aan te sluiten. Koop Hitman III, maar als je een keuze hebt in de PlayStation Store, zorg er dan voor dat je de PS4-versie van downloadt het spel. Dit komt omdat de PS5-versie van de game niet VR-compatibel is. Zodra dat is gebeurd, moet je een DualShock 4-controller op je PS5 aansluiten. Op dit punt kun je eindelijk de PSVR-headset inschakelen en de game opstarten. Op voorwaarde dat u een DualShock 4-controller gebruikt, werkt deze en moet u onmiddellijk naar de zelfstudie worden getrokken. Op dit punt kun je de legacy-missies downloaden als je ze bezit en aan het werk gaat. Het is een beetje een faff, maar alsjeblieft!

Hoe werkt Hitman VR?

Als alles eenmaal werkt, zou je Hitman VR zonder problemen moeten kunnen spelen. Elke missie in de hele ‘World Of Assassination’-trilogie is speelbaar in VR, zolang je de vorige games bezit. Als je alleen Hitman III bezit, heb je alleen toegang tot de campagne van de nieuwste game. Maar als je naar de winkelpagina gaat en de toegangspas voor Hitman en Hitman 2 koopt / downloadt, importeert de game deze niveaus in Hitman III zodat ze in VR kunnen worden gespeeld. Alle doelen, uitdagingen en missieverhalen zijn aanwezig – het lijkt veel op de ‘VR Port’-situatie met Skyrim VR of Fallout 4 VR, als je die hebt gespeeld. Er is niet veel veranderd buiten het besturingsschema, dat het gebruik van de DualShock 4 vereist. De PlayStation Move-controllers zijn niet compatibel met Hitman VR. zo ziet hitman 3 eruit

Tips voor Hitman VR

Maak je wapens klaar en begrijp je inventaris

Als je aan het verkennen bent in Hitman VR, zorg er dan voor dat je de actie ‘Prime Weapons’ in overweging neemt. Een gemakkelijke fout die je kunt maken, is te veronderstellen dat je alleen maar een wapen vasthoudt, je ermee in staat stelt iemand ermee in elkaar te slaan. Je moet eigenlijk op R2 drukken om het wapen te “primen”, zodat het bruikbaar wordt. Overweeg dan ook hoe de inventaris van de game werkt in VR. Je kunt items oppakken met R1, maar als je een ander item oppakt, laat het het item vallen dat je vasthoudt. Je moet het item in de witte luchtbel op de taille van 47 plaatsen om het op te slaan in je inventaris, die je vervolgens kunt openen met de linker en rechter D-pad. Dit is belangrijk, want als je een “illegaal” item op de vloer laat vallen, zullen NPC’s onmiddellijk achterdochtig worden.

Inzicht heeft hier geen macht

Hitman VR spelen op hogere moeilijkheidsgraden is erg moeilijk, aangezien je gevangen zit in het virtuele gezichtspunt van de kap. Dit komt meestal doordat de Insight-monteur die aanwezig is in de normale game niet zo goed werkt in VR. In Hitman III kun je de R1-knop ingedrukt houden om door muren te kijken en een overzicht te krijgen van actiegerichte items en verdachte NPC’s. In Hitman VR bestaat deze functie echter niet echt. Wanneer je op de Insight-knop drukt, laat de game je alleen de doelen zien die je moet doden, wat niet ideaal is. Dit betekent dat het vinden van nieuwe items echt een kwestie van pure verkenning is. Het maakt het spel moeilijker dan normaal, dus zorg ervoor dat je een aanpasbaar spelplan hebt wanneer je aan een VR-missie begint.

U kunt het doen, zet uw rug erin

Een interessant onderdeel van het besturingsschema in Hitman VR is dat het draait om de DualShock 4, en dit verklaart ook je handbewegingen – ook al heb je geen toverstokken in elke handpalm. Dus als je aanvalt, moet je de controller met beide handen naar achteren trekken en ermee uitvallen om de persoon voor je te doden of knock-out te slaan. In mijn ervaring is de tracking vrij zwak, en als je geen volledige zwaai maakt, zou je gewoon op de NPC kunnen tikken of prikken en onmiddellijk worden betrapt.

U kunt dit oplossen door gewoon uw rug in elke beweging te steken.

Gooi je stoten en schommels om ervoor te zorgen dat je niet alleen je doelen streelt. Hetzelfde geldt voor wanneer u een doelwit probeert te wurgen of te wurgen. Het volgen is hier zo slecht dat je ze net zo goed met een bot voorwerp kunt slaan. Proberen om de draad voorzichtig over hun hoofd te plaatsen, is een kwelling met de beperkte volgsystemen van de PSVR, dus ik zou het waar mogelijk vermijden. hitman 3 playstation